Börja träna

KFUM taekwondo klubb erbjuder varierande träningsformer. Vi erbjuder fitnesspass för dig som vill ha kampsportens allsidiga träning i kombination med effektiv styrka och konditionsträning. 

Självförsvar för dig som vill känna dig trygg ute. Med TAEKWONDO kan du försvara dig mot en eller flera motståndare.

Elitsatsning. TAEKWONDO är en OS kampsport. Vi deltar i de flesta tävlingar nationellt och internationell.

Hos hos får du tränare med riktig kampsportsutbildningsbakgrund som lär ut teknikerna på rätt sätt för att undvika skador. 
Passen fungerar lika bra för dig som vill komplettera din Taekwondoträning eller för dig som är ute efter en tempofylld träningsform som ger ett snabba resultat! 

Vill du börja träna Taekwondo?

Taekwondo är en rolig och spännande kampsport för killar och tjejer i alla åldrar. Vi har grupper som har anpassade träningar så att just Du får träning på DIN nivå. 
Du behöver inga som helst förkunskaper och det spelar inge roll om du tränar på motions eller tävlingsnivå, du kommer alltid att få en välplanerad och rolig träning som får dig att utvecklas och må bra.

Vi har intag året runt. Det är bara att komma och träna!
Kolla in våra träningstider för mer information. 

Utrustning
Till provträningen gäller t-shirt/top och långbyxor. Vi tränar barfota eller i speciella kampsportskor. Kom ihåg att ha med en vattenflaska. Du behöver inga som helst förkunskaper

Har du frågor är du välkommen att ställa dem här:

Linköping Taekwondo